Nestlé LION Jääkiekkokampanjan säännöt

Osallistumalla Nestlé LION Jääkiekkokampanjaan osallistuja hyväksyy nämä kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä sekä järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

1. Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, PL 50, 02150 Espoo (myöhemmin ”järjestäjä”)


2. 
LIONlätkä-kampanja

Kampanja koostuu kolmen kampanjatuotteen ostosta sekä LIONlätkä-pelistä, jota pelataan kampanjasivustolla. Pelistä on  mahdollisuus voittaa pikapalkintoja, jonka lisäksi pelaaja osallistuu pääpalkintojen (2 kpl) arvontaan. Huomioithan eri palkintoja koskevat osallistumisajat kohdan ”3. Kampanja-ajat” mukaisesti.

3Kampanja-ajat

A. Pääpalkinnot

Osallistumisaika pääpalkintojen arvontaan on 1.3.–26.4.2019, tämän ajan ulkopuolella päivätyt/ladatut LION-suklaapatukoiden ostokuitit eivät osallistu pääpalkinnon arvontaan. Pikapalkintoja voit voittaa kohdan "B. Pikapalkinnot" mukaisesti.

BPikapalkinnot

Pikapalkinnoille voi lämätä itsensä ajalla 1.3.31.5.2019, tämän ajan ulkopuolella päivättyjä LION-suklaapatukoiden ostokuitteja ei hyväksytä kampanjaan.

4. Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana kaikki Suomessa päivittäistavarakaupoista tai niiden verkkokaupoista ostetut LION-suklaapatukat: LION, LION White ja LION Black & White.

5. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla, 18-vuotta täyttäneillä luonnollisilla henkilöillä. Muussa tapauksessa arvontaan osallistuminen edellyttää huoltajan suostumusta. Kampanjaan eivät voi osallistua järjestäjän työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

6. Osallistuminen LIONlätkä-kampanjaan

Kampanjaan osallistutaan ostamalla kolme (3) LION-suklaapatukkaa, lataamalla kuva ostokuitista/-kuiteista kampanjasivulle www.lionlätkä.fi sekä pelaamalla LIONlätkä-peliä kampanja-aikana (ks. kohta "3. Kampanja-ajat"). Peliä pelaamalla osallistujalla on mahdollisuus voittaa pääpalkintoja sekä pikapalkintoja (ks. kohta ”7. Kampanjan palkinnot ja palkintojen lunastaminen”).

Kaikki 26.4.2019 klo 12 mennessä kampanjaan osallistuneet osallistuvat automaattisesti pääpalkintojen arvontaan. Pikapalkinnoille voi lämätä itsensä ajalla 1.3.31.5.2019. Pikapalkinnon voi voittaa lataamalla kolmen (3) LION-suklaapatukan ostokuitit ja pelaamalla LIONlätkä-peliä. Peliä voi pelata kampanja-aikana niin monta kertaa kuin haluaa lataamalla vaaditun määrän ostokuitteja. Jokainen 3 LION-patukan osto parantaa voiton mahdollisuuksia.

Huomioithan, että kolmen LION-suklaapatukan ostokset voivat olla eri kuiteilla, mutta kaikkien kuittien kuvat tulee ladata kampanjasivulle yhdellä kertaa. Ostokuitti tulee näkyä kokonaisuudessaan niin, että siitä selviää myös ostopaikka ja päivämäärä. Yhdellä kuitilla voi osallistua kampanjaan vain kerran.

Jos kuitllasi on 6 tai useampi LION-tuote, joka oikeuttaa useampaan kuin yhteen LIONlätkä-peliin, ota yhteyttä osoitteeseen kuluttajat@kampanjapalaute.com niin lähetämme sinulle tarvittavan määrän pelikoodeja, joilla voit pelata useamman pelin.


7. Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen

LION-ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana (ks. kohta "3. Kampanja-ajat"). Kampanja-ajan ulkopuolella päivättyjä kuitteja ei voi rekisteröidä eikä järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä palkintoja.

Pikapalkinnot:

  • 110 x LEIJONAT Fanihuivi (arvo 25 €)
  • 130 x LEIJONAT Fanipipo (arvo 19,95 €)
  • 170 x LEIJONAT Kangaskassi (arvo 9,95 €)
  • 500 x LEIJONIEN Suosikkipatukat

Lämättyäsi LIONlätkä-pelissä vähintään kolme maalia, järjestelmä arpoo pikapalkinnon. Tuotepalkinnot toimitetaan postitse osallistujan antamaan osoitteeseen. Pikapalkinnoille voi lämätä itsensä ajalla 1.3. - 31.5.2019.

Pääpalkinnot:

Kaksi kahden hengen kisamatkaa jääkiekon MM-kisojen alkusarjan Suomen peleihin (A-lohko) Slovakian Košiceen 16.–20.5.2019 (yhden kahden hengen kisamatkan arvo 2 500 € eli yhteensä 5 000 €).
Yksi pääpalkinto sisältää:

  • Suorat tilauslennot Košiceen
  • Majoituksen kahden hengen huoneessa, kolmen tähden Congress Hotel Košicessa
  • Hotelliaamiaisen
  • Otteluliput Suomen peleihin CAT-2 (FIN-DEN, FIN-GBR, FRA-FIN)
  • Lentokenttäkuljetukset

Pääpalkintojen arvontaan osallistuvat kaikki perjantaihin 26.4.2019 klo 12 mennessä kampanjaan osallistuneet henkilöt ja arvonta suoritetaan heti tämän ajankohdan jälkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja pääpalkinnot toimitetaan heille erikseen sovitulla tavalla.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Tällöin järjestäjällä on oikeus arpoa palkinnolle uusi voittaja.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kampanjaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

9. Muut ehdot

Osallistumalla Nestlé LION Jääkiekkokampanjaan osallistuja hyväksyy nämä kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä sekä järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan kampanjasivustolla www.lionlätkä.fi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

10. Henkilötietojen käyttö

Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen sekä sähköpostiosoitteen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.  

Lisää henkilötietojen käsittelystä järjestäjän tietosuojailmoituksessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

11. Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä kampanjan asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen: kuluttajat@kampanjapalaute.com.

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 15.6.2019 asti.

 

*************

Tiedote 26.4.2019

Pääpalkinnot, kaksi kahden hengen kisamatkaa jääkiekon MM-kisojen alkusarjan Suomen peleihin (A-lohko) Slovakian Košiceen 16.–20.5.2019 on arvottu. Matkapalkinnot voittivat Anniina ja Henna - Paljon Onnea!